Title Image

Cene

Cene spomenika

cena prosecnog nadgrobnog spomenika

Kamenorezačka radnja Mile nudi veliki izbor nadgrobnih spomenika po povoljnim i pristupačnim cenama

Cena nadgrobnog spomenika zavisi od kubikaže kamena, dizajna, vrste i boje materijala koji se koristi, završne obrade i drugih sličnih faktora. Takođe, različite vrste nadgrobnih spomenika, kao što su lučni spomenici, spomenici sa oborenim ivicama, grobnice, nadgrobni spomenici sa poklopnom pločom, itd. imaju različite cene. Ako ste u potrazi za različitom bojom, možda ćete želeti da razmotrite granit, jer je dostupan u raznim bojama, kao što su bela, siva, crna, crvena, itd. Danas, ljudi uglavnom biraju granitne nadgrobne spomenike. Oni su izdržljivi, otporni i isplativi.

Cena prosečnog nadgrobnog spomenika se razlikuju od vrste granita, odnosno materijala. Najpovoljniji spomenik je od imapale koji je tamno sivi. Ako želite spomenik povoljno, naša kamenorezačka radnja moze da vam preporuči jednostavan ravan spomenik od impale sa jednom slikom i vaznom.

Nudimo nekoliko različitih materijala za spomenik. Ako želite potpuno crni spomenik u mogućnosti smo da vam ponudimo bengal i gunu. Takođe nudimo  i u druge boje. Cene nadgrobnih spomenika zavise od materijala.

livena slova za spomenike
vaza za spomenik

Takođe nudimo umetničke slike gravirane u kamenu, vazne, skulpture, livena slova, liveni ramovi za slike, kandila od granita, klupice itd. Umetničke slike su gravirane u granit i one predstavljaju najbolji izbor, jer gravura odoleva svim vremenskim uslovima dugi niz godina. Crtanje slika na spomenicima se radi direktno na pločama spomenika ili na manjim pločama koje se lepe na spomenike. Pločice za slike su izrađene od najkvalitetnijeg crnog materijala, a gravura je postojana koliko i granit od koga je spomenik izrađen. Takođe graviramo slova za nadgrobne spomenike i vršimo njihovu obnovu srebrnom ili zlatnom bojom.

Za bilo koji nadgrobni spomenik da se odlučite, Kamenorezačka radnja Mile nudi:

Gratis jednu vaznu

Gratis jednu crno belu sliku u porcelanu

Gratis neograničeni broj klesanih slova

Montaža spomenika je besplatna

Kamenorezačka radnja Mile nudi veliki izbor spomenika

Mozete pogledati nas katalog da biste videli fotografije nekih od naših spomenika u raznim bojama i stilovima. Radimo montazu na svim gradskim grobljima, prigradskim, kao i van Beograda

Pozovite nas ako imate dodatna pitanja

Za sve informacije kontaktirajte nas telefonom ili nam pišite na email adresu i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku:

063/318 643

011/2509 937

pavlovic.ms@gmail.com